Sommarbloggare: Nora

Hej!
Jag heter Nora och är född i Juni 2004. Jag brukar läsa böcker som innehåller skräck, kärlek eller självutveckling. Man kan säga att en bok är som en film man regisserat själv eftersom alla händelser utspelar sig på platser som man föreställer sig i huvudet och alla skådespelare har man valt helt fritt.

När jag var yngre, runt 7-9 år så brukade jag mest läsa Lassemajas detektivbyrå och deras äventyr som gick ut på att lösa mysterier. När jag blev äldre så blev det mer spännande att läsa om tonårskärlek, när jag var 15 år så blev Katarina von Bredows Syskonkärlek min favoritbok. Det är en annorlunda och ganska vrickad bok som man tänker sig att inte gilla vid första anblick, men efter att jag hade läst den så tog det en lång tid för mig att komma över den. Det är fortfarande min favoritbok.

När jag vill ta det lugnt brukar jag ägna mig åt att kolla på serier och min favorit heter The Office, det är en lättsam serie som handlar om folk på ett kontor. Om jag skulle skriva en bok hade den nog varit en faktabok eller liknande, jag känner mig nämligen inte så duktig på att komma på berättelser. Det vore enklare att skriva om något som redan finns färdigt.

Jag hoppas att du kommer uppskatta mina inlägg och kanske till och med inspireras till att läsa någon av böckerna jag skriver om 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: