Alternativ verklighet: Håll dig vaken

Den här boken blir spännande nästan direkt! Boken utspelar sig i en inte allt för avlägsen framtid. Där har tekniken utvecklats så pass mycket att det finns ett spel som känns helt verkligt, men som är virtuellt. Det du behöver göra för att spela är att dricka Eskapadium. Din verkliga kropp sover, och du träder in i den virtuella världen Eskapadia, där du får bestämma hur du ska se ut och vilka egenskaper du ska ha. Här har du chansen och bli precis den du vill vara!

Boken är skriven av J. H. Dahl och är utgiven på Visto förlag.

I boken får vi följa Elisa, som snart ska fylla 16. Alla får en flaska Eskapadium på posten på sin 16-årsdag. Hon har inte tänkt spela, utan är en av få som inte är särskilt fascinerade av spelet. Hon trivs bättre i den verkliga världen, där hon lever tillsammans med sin morbror. Hennes föräldrar dog när hon var liten.

För vad vet man egentligen om Eskapadia? Människorna verkar nästan lite läskigt obrydda kring det hela. Det är ju ingen som ens vet vem skaparen av spelet är. Hur kan man då säkert veta vad det egentliga syftet med spelet är?

När flaskan kommer med posten omvärderar Elisa sitt beslut att inte spela. Flaskan kommer nämligen med ett meddelande från hennes föräldrar. Vill hon få svar på vad som hände dem måste hon spela…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: