Den andre Will Grayson

Jag har läst den andre Will Grayson av John Green och David Levithan. Wow säger jag, den här boken var fantastisk att läsa. Jag ville aldrig att den skulle ta slut. Den här boken är verkligen helt annorlunda och liknar inte något jag någonsin läst. Den är skriven av två olika författare. Boken är uppdelad mellan författarna så att de skriver vartannat kapitel.

Man får följa två olika Will Grayson. Den ena Will Grayson är en väldigt enkel person som inte vill hamna i drama och håller sig utanför istället. Det är lite svårt för honom eftersom hans bästa kompis Tiny är en av de mest högljudda personerna som finns.  Den andre Will Grayson är väldigt ensam och har inte så många vänner. Han bor ensam med sin mamma. Men han har kontakt med en kille över nätet.

Såklart så förs de olika Willsen ihop på något sätt. Utan att säga för mycket kan jag berätta att de har en misslyckad kväll i Chicago när en nätdejt går fel och ett fejk-leg inte fungerar.

Boken är väldigt lätt att fastna i, jag gjorde det efter första kapitlet och kunde inte sluta läsa. Den har väldigt viktiga händelser som visar bra budskap.

/ Andrea

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: