Rekryten

Jag har läst boken Rekryten som handlar om en pojke som heter James och han är 12 år gammal. James blir uttagen till en hemlig skola där han utbildas till spion och får åka ut på uppdrag för att identifiera terrorister.

Boken är ganska lättläst och språket är väldigt lätt att förstå. Jag personligen träffade aldrig på några ord som jag inte förstod.

Man kan säga att handlingen för uppbyggd i tre delar. Först handlade boken om livet innan han blev utbildad till spion. Sedan handlade boken om den tuffa utbildningen som James var tvungen att gå igenom. Till sist handlade boken om ett större uppdrag som James fick åka ut på när han var klar med utbildningen.

Kommentarer

Jag tycker att boken var väldigt bra eftersom det hela tiden hände saker. En större del av boken handlade om James och hans liv innan han blev utbildad till spion. Hans tidigare liv var väldigt intressant eftersom han var ganska bråkig och hade en kriminell mamma. I helhet så var boken bra uppbyggd och det hände hela tiden nya spännande saker.

Rekommendation

Boken är en ungdomsbok och jag skulle säga att boken passar ungdomar 12-16 år. Det är nog lite för mycket text för barn under 12 år och boken kan upplevas som lite barnslig av vuxna. Jag tycker som sagt att boken hade en bra handling och var lätt att förstå och därför rekommenderar jag den starkt.

Av: Anonym

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: